top of page
Writer's pictureBirds of West Cobb

Identificeer kleine vogels bij uw voederbakken!

Birds of West Cobb's fotoreferentiegids om u te helpen bij het identificeren van babyvogels bij uw voederbakken in de lente en zomer.


Hallo allemaal, bedankt voor uw bezoek aan de blog “Birds of West Cobb”. In deze blogpost wordt uitgelegd "Hoe u babyvogels bij uw voerbak kunt identificeren." Het is een leuk thema waar we elk voorjaar naar uitkijken. We hopen dat de onderstaande afbeeldingen u zullen helpen de soorten jonge vogels in uw voederbakken en tuin te identificeren. Sommigen van hen zijn over het algemeen gemakkelijk te identificeren, en omdat ze er als ze jong zijn heel anders uitzien, moet je misschien het gedrag van andere soorten observeren om te bepalen welke soort ze zijn. De onderstaande foto met een jonge bok (jonge oostelijke wilde kalkoen) is een goed voorbeeld.

Hier is een jonge kalkoen of gevogelte.
Een “pauw” of babykalkoen, slechts een paar weken oud.

Wij zijn gevestigd in Marietta, Georgië. Het is een buitenwijk van Atlanta die bekend staat om veel dingen. Ironisch genoeg is een daarvan ‘Big Chicken’. We hebben geen relatie met de KFC- mascotte, en voor zover we weten heeft de "grote kip" geen nakomelingen. Als je dit vanuit een ander land leest en nieuwsgierig bent naar de vogels die je hier op onze blog ziet, wil ik dit even verduidelijken.

Jonge mannelijke Oostelijke Bluebird poseert voor een foto @birdsofwestcobb
Dit is een Oost-Bluebird-kuiken dat we de bijnaam Brandon hebben gegeven.

Wat voor soort baby of kuiken komt er naar jouw vogelvoederbak? In de buurt van Atlanta, Georgia, kun je de volgende vogels zien: Northern Cardinal, Rufous Chickadee, Carolina Chickadee, Crested Kingbird, House Finch, Golden Finch, Brown-headed Nuclear Butterfly, White-breasted Nutrilo, Grey Saddlebird, Blackbird, Bluebird, American Robins . , blauwe gaaien, roodbuikspechten, donzige spechten, stapelspechten, spreeuwen (invasief), kraaien, duiven, merels, bruinkopkoevogels, bruine grasmussen, enz. Wat een prachtige tijd van het jaar is het!

Ik heb enkele foto's van volwassenen en tieners toegevoegd om je te helpen in de onderstaande fotogalerij!



0 views0 comments

コメント


bottom of page